Virtuele dataroom: bescherm jou werk betreffende informatie | Data room

Waarmee werk u met commerciële of vertrouwelijke informatie? Bestaat het ongetwijfeld opgeslagen? Deel je jij op een veilige manier met vrouwen, potentiële investeerders? Zelfs dezelfde klein datalek is gratis alleen dezelfde bedreiging voor de reputatie, maar ook voor jullie winstgevendheid. Jij publicatie of ongeoorloofd behandeling van tot en met een percentage van de melding heeft een negatieve impact deals, productlanceringen op jij markt. En hoe verder uw bedrijf zich ontwikkelt, hoe gevaarlijker de gevolgen van weinig gegevensbescherming.

Uitgebreide oplossingen ervoor dit karwij zijn virtuele datarooms. Evolutie staat niet alleen borger voor zeker veilige gegevensoverdracht, maar zorgt ook aan de opslag van dossiers en jouw efficiënt ermee werken. Na slechts 15 minuten registratie kunt u virtuele datarooms gaan gebruiken.

datasite

Internationale kwaliteitsnormen en certificaten ISO, SOC2

Virtuele datarooms zijn zeker moderne ontplooiing die bestaat gemaakt volgens internationale standaarden. De nieuwste technologische oplossingen garanderen de betrouwbaarheid betreffende alle processen. Tijdens bestandsoverdracht wordt beslist speciaal TLS-protocol gebruikt en worden AES-sleutels gebruikt om gegevens erbij versleutelen. Het is erg belangrijk deze zowel coderingssleutels als sleutelopslag gescheiden belanden opgeslagen van de gecodeerde aankondiging zelf.

Elke documenten dit u uploadt naar jouw virtuele bedrijf gaan niet verloren alsof worden gratis vernietigd. Deze alles dankzij realtime back-up. Een ander beveiligingsaspect zijn het automatisch scannen van virussen. Hiertoe heeft u geen speciale software nodig, alle papieren worden automatisch gecontroleerd.

Authenticatie op twee niveaus garandeert alleen toegang voor dit gebruikers dat het nodig hebben. De heeft maximale controle van het vermogen van de gebruiker om bij bestanden erbij werken. In de virtuele dataroom kunnen acht gebeeldhouwde gebruiksniveaus worden geboden: lezen via een beveiligd raster, zien, downloaden, afdrukken en langer. U moet gaan de toegang ook voor adres alsof tijd beperken, de toegang op ieder moment annuleren.

Het is tevens de inspanning waard door te zeggen dat de altijd ieder weet aangaande het gebruik van de gegevens. Virtuele datarooms bieden gedetailleerde rapporten van allemaal gebruikerssessies. Dit garandeert niets alleen veiligheid, maar helpt ook eenvoudiger te beoordelen welke componenten van de dossiers potentiële vrouwen het voornaamst interesseren, het is erg beter om u ervoor te bereiden op onderhandelingen.

De betrouwbaarheid van de gebeurtenis is langduriger dan keer bevestigd. Ten eerste bewerken virtuele datarooms effectief in uw markt. Grote internationale bureaus gebruiken datgene product al lang. Ten tweede heeft gekregen de gebeurtenis vele inspecties en onafhankelijke audits doorstaan. Ook kregen virtuele vertrekken de prestigieuze ISO, SOC2 kwaliteitscertificaten.

Voornaamste service plus 24/7 technische ondersteuning

zijn gratis alleen zeker betrouwbaar en beproefd artikel, maar mede een hoogwaardige, klantgerichte diensten. U kunt altijd aanraking opnemen aan de technische ondersteuningsdienst, door 15 minuten het antwoord voordat de belangstelling vinden plus communiceren op een ervoor u geschikte taal.

Bovendien kun u een maand gratis behandeling maken van de virtual data room. Ervaar zelve het comfort en jij effectiviteit met deze technische oplossing!